Työnteko eläkkeellä tarjoaa vapautta ja elämänhallintaa

Monella vastikään eläkkeelle jääneellä on vielä työhaluja jäljellä. Näin on myös Silverin kautta keikkatöitä tekevällä Outilla.

Outi sai vinkin Silverin rekrytapahtumasta kaveripiirin Whatsapp -ryhmän kautta.  En ollut varma, ovatko Silverin palvelut suunnattu myös eläkeläisille, mutta päätin mennä paikan päälle selvittämään, olisinko sopiva tekijä logistiikkapuolen töihin. Tapahtumassa oli mahdollisuus pikaiseen haastatteluun eli pääsin tapaamaan Silverin rekrytoijaa henkilökohtaisesti.

Tosi nopeasti kävi ilmi, että Outi sopi erinomaisesti avoinna olevaan työtehtävään, toteaa Outia haastatellut nimikaima, Silverin Outi Lähteenmäki. Reipas ja toimeen tarttuva olemus sekä aiempi kokemus monipuolisista asiakaspalvelun töistä ja tiimeissä toimimisesta johtivat siihen, että seuraavalla viikolla Outille tarjottiin keikkatöitä kukkalogistiikan yrityksestä.

Työ on mielenkiintoista, koska siinä pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja työskentelemään osana tiimiä. Lisäksi aina oppii jotakin uutta.

En ole vielä koskaan kyllästynyt työntekoon ja olen tottunut siihen, että aina pitää olla tekemistä, perustelee Outi työhalujaan. Elämääni tulisi iso tyhjiö, jos työnteko loppuisi kerrasta kuin seinään. Keikkailu vuokratyön kautta tarjoaa mahdollisuuden tehdä töitä silloin, kun itselle sopii. Lisäksi on kiva todeta, että uskallusta uusiin haasteisiin on edelleen. Koen, että työelämässä mukana olo on positiivinen asia myös elämänhallinnan kannalta. Aktiivisuus säilyy hyvänä, kun aivot saavat uutta opittavaa, perustelee Outi valintaansa. Ja ihan parasta on se, että eläkkeellä työntekemisen voi rytmittää muuhun elämään sopivaksi.

Kun olet kiinnostunut keikkatöistä, ota yhteyttä Silverin rekrytoinnin ammattilaisiin.

Yhteystietomme löydät täältä https://silversenior.fi/

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *