Silver Seniorin Kevytyrittäjätori.fi – uusi kanava itsensä työllistämiseen vuokratyön ohella

Silver Senior Oy on rakentanut henkilöstövuokrausliiketoiminnan rinnalle kokonaan uuden palvelun Kevytyrittäjätori.fi:n.

Varttuneen, 50+ ikäryhmän työllistymisessä myös kevytyrittäjyydellä on oma paikkansa. Työelämässä yhä useampi haluaa määrittää omat työaikansa ja sen, kenelle töitä tekee. ” Vuokratyö ja kevytyrittäjyys eivät ole toisiaan poissulkevia vaihtoehtoja, vaan ennemminkin ne täydentävät toisiaan”, toteaa Silver Seniorin toimitusjohtaja ja perustaja Seppo Niva.

Kevytyrittäjätori.fi on kevytyrittäjien ja heidän palveluitaan tarvitsevien kohtaamispaikka, jossa kevytyrittäjä pääsee myymään ja markkinoimaan omaa osaamistaan. Kevytyrittäjätori.fi alustalle voi myös jättää ostotarjouksen tarvitsemastaan kevytyrittäjän palvelusta.

Kevytyrittäjätori.fi on valtakunnallinen ja toimialariippumaton kauppapaikka, jota kehitämme edelleen saamamme asiakaspalautteen perusteella. Palvelu on avoin kaikenikäisille kevytyrittäjille, jotka toimivat laskutuspalveluyrityksen kautta, sillä laskutuspalveluita Kevytyrittäjätori.fi ei tarjoa”, kertoo Silverin osakas Outi Lähteenmäki.

Tutustu Kevytyrittäjätori.fi palveluun osoitteessa www.kevytyrittajatori.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *