Päivi työllistyi Silverin kautta tavoitetyöpaikkaansa

Silver Senior aloitti yhteistyön Turun Kupittaan Citymarketin kanssa tänä keväänä. Kehityspäällikkö Antti Lempiäisellä oli etsinnässä kokenut kaupan alan osaaja, jolla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot. Tavoitteena oli, että hyvälle tekijälle löytyisi vakituinen työ Kupittaan omissa joukoissa lyhyen vuokrausjakson jälkeen.

Päivi työskenteli jo valmiiksi kaupan alalla ja haki paikkaa saman tien. Helppo päätös, koska olin jo pitkään halunnut nimenomaan Kupittaalle töihin, kertoi Päivi. Hyvässä maineessa olevalla yrityksellä on tarjolla monipuolisia tehtäviä ja myös mahdollisuus kehittyä työssä.

Silverin haastattelun jälkeen tuli heti kutsu Kupittaalle tapaamaan Anttia, joka vakuuttui Päivin osaamisesta ja persoonasta. Työsopimus Silverin kanssa allekirjoitettiin viikon sisällä paikan hakemisesta ja tehtävät Päivi pääsi aloittamaan maaliskuun lopussa.

Kahden kuukauden työjakson jälkeen tapasimme toisemme Kupittaalla. Päivi on viihtynyt erinomaisesti ja Citymarketin väki on erittäin tyytyväinen siihen, miten työt ovat sujuneet sekä millainen asenne ja osaaminen Päivillä on. Varttuneet työntekijät tuovat hyvää tasapainoa työporukkaan, kertoi Päivin lähiesihenkilö Miia Hyvönen. Vuokrajakso jatkuu vielä kuukauden ja sen jälkeen Päivi siirtyy Kupittaan omaksi työntekijäksi.

ONNISTU KOKEMUKSELLA!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *