SILVER VAHVISTAA OSAAMISTAAN RAKENNUSTOIMIALALLA

Saimme omaan tiimiimme vahvistusta myyntiin ja asiakassuhteiden hoitamiseen, kun Jari Rousu aloitti myyntipäällikön työt Silverillä elokuun puolivälissä. Henkilöstöpalvelualan myynnin ja markkinoinnin entuudestaan hyvin taitava Jari tuntee vuosien kokemuksesta erityisesti rakennusalan työntekijätarpeet sekä toimialan dynamiikan. 

Runsaan kuukauden työrupeaman saldona onkin sekä liuta uusia asiakkuuksia että työntekijäpoolissa monipuolinen kattaus rakennusalan ammattilaisia muottikirvesmiehistä kaivinkoneen kuljettajiin.

  • Reipas aloitus Jarilla, toteaa Silverin toimitusjohtaja Seppo Niva tyytyväisenä.
  • On ollut mukava huomata, että paluuni alalle on otettu tyytyväisyydellä vastaan. Tutut yritykset ja tekijät aiemman työuran varrelta ovat olleet yhteydessä ja toivotelleet tervetulleeksi takaisin, kertoo Jari.
  • Silverille tulin, koska yrityksen arvot ja työn tekemisen tapa sopivat itselleni. Työnhakijoiden ammattitaitoa ja persoonaa kunnioitetaan. Saan tehdä työtä omalla tyylilläni ja kokemustani sekä osaamistani arvostetaan.  Rakennusalalla parhaat tekijät ovat sitä paitsi usein yli viisikymppisiä, eli siinäkin mielessä tätä työtä on kiva tehdä juuri Silverin tiimissä, Jari toteaa.

Tervetuloa Silverille Jari!

 Jos rakennusalan työt kiinnostavat tai etsit kokenutta tekijää, ota yhteys Jariin.

jari.rousu@silversenior.fi puh. 0400 455027

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *