FREE.fi Silver Seniorin yhteistyökumppaniksi Kevytyrittäjätori.fi -palveluun

Silver Seniorin valjastama Kevytyrittäjätori.fi tarjoaa uusia työkeikkoja, -mahdollisuuksia ja kohtaamispaikan sekä palvelun ostajille että myyjille. “Kevytyrittäjätori.fi toimii sekä työntarjoamiseen että markkinapaikkana kevytyrittäjille”, kertoo Silver Senior Oy:n toimitusjohtaja Seppo Niva.

Silver Senior ja FREE.fi tarjoavat yhdessä mahdollisuuden työllistyä. “Yhteistyön avulla haluamme tukea monimuotoista työllistymistä sekä joustavaa tapaa työllistyä. On myös suuri joukko ihmisiä, jotka harkitsevat kevytyrittäjyyttä. Haluamme tarjota vaihtoehtoa yhteistyön kautta”, kertoo Niva.

Nivan mukaan Kevytyrittäjätori.fi palvelee kaikkia kevytyrittäjiä, toimi hän sitten Y-tunnuksella tai ilman. “Kevytyrittäjyys työllistymistapana on kasvanut ja tulee varmasti kasvamaan tulevaisuudessa. Kevytyrittäjyys ei myöskään vie tilaa muilta tavoilta työllistyä”, arvioi Niva. FREE.fi:n toimitusjohtaja Joonas Tuompo komppaa: “Kevytyrittäjien määrän kasvu on huomattu myös FREE.fi:n päässä ja uskomme, että se tulee yleistymään yhä enemmän. Kevytyrittäjyys nimenomaan tuo mahdollisuuksia työllistymiseen.”

FREE.fi lähtee yhteistyöhön odottavin mielin: “Kevytyrittäjätori.fi on hyvä alusta työllistymiseen FREE.fi:n käyttäjille. On tietysti mahtavaa tarjota heille mahdollisuus löytää uutta työtä”, sanoo Tuompo. Myös Nivan mukaan yhteistyöhön ryhdytään innolla: “Heti alkuun ollaan lähdetty hyvin dynaamisella ja aktiivisella otteella. Tämä tulee hyödyttämään molempia osapuolia.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *