Fiksu yritys ymmärtää 50+ ikäisen työntekijän arvon

ASENNE: 50+ työntekijät ovat parhaimmillaan ennakoivia sekä käytännöllisiä ja heillä on hyvä resilisessi.  Ruuhkavuodet ja suurimmat taloudelliset paineet ovat takana ja he voivat keskittää energiansa työhön.

LUOTETTAVUUS: 50+ työntekijä ei vaihda yhtä helposti työpaikkaa kuin uraputkessa oleva nuorempi kollegansa. Uuden henkilön palkkaaminen ja kouluttaminen on kallista, vaihtuvuus maksaa. 

YHTEISTYÖTAIDOT: 50+ työntekijät arvostavat tiimityötä. Suurimman egon päivät alkavat ovat takana, joten heidän on helpompi jakaa osaamistaan myös muille.

MENTOROINTI: 50+ työntekijällä on tärkeä rooli nuorempien työntekijöiden valmentamisessa ja hiljaisen tiedon siirtämisessä nuoremmille.

VERKOSTOT: 50+ työntekijällä on syvempi toimialan tuntemus sekä vahvemmat ammatilliset ja asiakasverkostot.

PÄÄTÖKSENTEKOTAIDOT: Moni taito voidaan opettaa, mutta mikään koulutus ei tuo tietoa ja viisautta, joka on kertynyt pitkän työuran aikana. 50+ työntekijä on kokenut ongelmanratkaisija. 

JOHTAJUUS: Työntekijöillä, jotka ovat olleet monessa mukana, on usein hyvät sosiaaliset ja viestinnälliset taidot. Monet muutkin tärkeät ominaisuudet, kuten tunnetaidot, kehittyvät iän karttuessa.

TYÖN TUOTTAVUUS: Kaikkien työntekijöiden tuottavuus on korkeampi yrityksissä, joissa on eri ikäisiä työntekijöitä.

ONNISTU KOKEMUKSELLA!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *