Elo: Kaikenikäisistä koostuva työyhteisö erottuu edukseen – Silver 50+ edistää varttuneen väestön työllistymistä

Silver 50+ on varttuneen väestön työllistämiseen keskittynyt henkilöstöpalveluyritys, joka haluaa lisätä yli 50-vuotiaiden arvostusta työmarkkinoilla. Miten nuori startup-yritys auttaa varttuneempaa väestöä löytämään työpaikkoja? Silverin perustaja ja toimitusjohtaja, Seppo Niva, on pitkän linjan henkilöstöpalvelualan ammattilainen, joka ei kaihda uusia haasteita. Jo vuosia sitten Niva ymmärsi, että Suomesta puuttui varttuneen väestön työllistämiseen erikoistunut henkilöstöpalveluyritys. Kun Nivan edellinen työrupeama päättyi puolitoista vuotta sitten, koitti otollinen aika Silverin perustamiselle.

Silverin toinen operatiivisissa tehtävissä toimiva osakas, Outi Lähteenmäki, hyppäsi yrityksen kehitystarinaan mukaan nähtyään Kauppalehdessä Nivan startup -tarinan. Niva ja Lähteenmäki olivat entisiä kollegoita, joten kokemusta yhteistyöstä oli entuudestaan. 

– Soitin Sepolle ja kysyin, tarvitseeko hän yritykseen työparia. Siitä se sitten lähti, Lähteenmäki toteaa iloisesti.

Syksyllä 2020 Lähteenmäki hyppäsi mukaan Silverin osakkaaksi ja nykyisin hän vastaa yrityksen liiketoiminnan konsepteista ja niiden kehittämisestä.

Lue koko uutinen TÄSTÄ

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *